Visie en missie

ForumC wil in gesprek met iedereen die daarvoor open staat, het christelijk geloof verbinden met de vragen van onze samenleving, onze cultuur en ons eigen leven. Onze inzet is bijdragen aan de dienstbaarheid en zichtbaarheid van christenen in samenleving, werk en wetenschap.

 

Binnen en buiten christelijke kring

ForumC wil een plek zijn waar goede ideeën rondom christelijk geloof, wetenschap en samenleving worden geboren. We onderscheiden ons van andere organisaties op het speelveld van bezinning en debat door een forum te zijn waar ideeën ontstaan die impact hebben binnen én buiten christelijke kring. 

ForumC richt zich op grote vragen die in onze samenleving spelen en waar christelijk geloof, wetenschap en samenleving elkaar raken. Daarbij hebben alle activiteiten van ForumC als startpunt het gesprek met christenen én niet-christenen of de activiteiten en producten resulteren in een beter gesprek tussen christenen en niet-christenen.

 

 

Jaarverslagen

Een verslag van onze activiteiten (inclusief financiëleverantwoording) treft u in onderstaande publicaties:

 

Vertrekpunt

De Bijbel is voor ons het betrouwbare Woord van God. Op grond daarvan weten we dat we in Gods schepping leven, die weliswaar aangetast is door het kwaad, maar waarin herstel, verlossing en vernieuwing mogelijk is door Jezus Christus. Hij heeft de weg geopend voor een nieuw bestaan en roept ons op Hem daarheen te volgen. Wij geloven dat de Heilige Geest ons in gemeenschap met andere gelovigen daarin steunt en ons helpt het nieuwe leven als een helende en verbindende kracht present te stellen in en voor de samenleving. Op grond van deze basis gaan we met een open vizier de dialoog aan binnen en buiten onze traditie.

 

fondsenwerving

De activiteiten van ForumC worden voor een groot deel mogelijk gemaakt door een trouwe achterban van donateurs. Daar zijn wij erg dankbaar voor. 

Daarnaast ontvangen wij voor diverse projecten subsidies. Hebt u een vraag, klacht of tip over onze fondsenwerving? Neem dan contact met ons op.

 

Wilt u ook aan ForumC geven? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Uw gift is hartelijk welkom op rekeningnummer 153.471.735 t.n.v. ForumC in Amersfoort.

IBAN NL74RABO0153471735
BIC RABONL2U

 

ANBI Keurmerk

De Belastingdienst heeft ForumC per 1 december 2009 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan ForumC kunnen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl en ANBI gegevens ForumC.

ANBI

 

 

 

 

 

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat