Bestuur

Ing. Stef Heerema

Stef Heerema (1966) leidde elf jaar lang zijn ingenieursbureau en heeft gewerkt in complexe high tech omgevingen (Fokker, Urenco, Cordis). Hij werkte anderhalf jaar in het buitenland. In 1989 studeerde hij af aan de HTS Vliegtuigbouw. Hij is veelvuldig betrokken geweest bij sport en evangelisatieprojecten. Via zijn onderzoek naar zoutformaties zet hij de zondvloed weer op de kaart.

 

Dr. Ir. Marja Jager-Vreugdenhil
Marja Jager-Vreugdenhil (1978) is lector Samenlevingsvraagstukken aan hogeschool Viaa. Eerder werkte ze bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Ze studeerde aan Wageningen Universiteit, nam deel aan het rijkstraineeprogramma en promoveerde in 2012 aan de Universiteit van Amsterdam met het proefschrift 'Nederland participatieland?' In haar woonplaats Veenendaal is ze voorzitter van Stichting Present.

 

Gijsbert Juffer RA, penningmeester

Gijsbert Juffer (1963) is director Audit bij Mazars. Als controlerend accountant is hij werkzaam in zowel de profit als not-for-profit sector. In 1993 heeft hij de postdoctorale opleiding Accountancy aan de Vrije Universiteit afgerond. Hij is kerkelijk meelevend in de Hervormde Gemeente Veenendaal.

 

Prof. dr. Chris Kruse, ad-interim voorzitter

Chris Kruse (1952) studeerde organische een medische chemie aan de Universiteit van Leiden. Hij promoveerde in 1978. Sinds 1981 is hij werkzaam bij Solvay Pharmaceuticals, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe medicijnen op het gebied van de pscyhiatrie. Daarnaast is hij sinds 1997 bijzonder hoogleraar Geneesmiddelenonderzoek bij het Swammerdam Institute for Life Sciences aan de Universiteit van Amsterdam. Kruse is lid van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Amersfoort.

 

Mr. Ida Zetstra  

Ida Zetstra studeerde rechten aan de universiteit van Groningen en volgde een MBA opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit. Sinds 2008 is zij werkzaam als strategisch projectleider bij de provincie Utrecht.

  

 

 

 

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat