Bestuur


Dr. Eppo Bruins, voorzitter
Eppo Bruins (1969) is directeur van Technologiestichting STW, daarvoor werkte hij als leidinggevende en onderzoeker in de natuurkunde aan diverse Nederlandse universiteiten en het Amerikaanse onderzoeksinstituut MIT. Naast zijn werk bij STW is hij voorzitter van de oudstenraad van een Baptistengemeente. Bruins studeerde natuurkunde en promoveerde in 1995 aan de Universiteit van Utrecht.

 

Drs. Wim van Ginkel RA, penningmeester
Wim van Ginkel is werkzaam als Director - Registeraccountant bij PriceWaterhouseCoopers B.V. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 

Mr. Ida Zetstra  

Ida Zetstra studeerde rechten aan de universiteit van Groningen en volgde een MBA opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit. Sinds 2008 is zij werkzaam als strategisch projectleider bij de provincie Utrecht.

  

Prof. dr. Chris Kruse

Chris Kruse (1952) studeerde organische een medische chemie aan de Universiteit van Leiden. Hij promoveerde in 1978. Sinds 1981 is hij werkzaam bij Solvay Pharmaceuticals, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe medicijnen op het gebied van de pscyhiatrie. Daarnaast is hij sinds 1997 bijzonder hoogleraar Geneesmiddelenonderzoek bij het Swammerdam Institute for Life Sciences aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Dr. Anneke de Wolff

Anneke de Wolff studeerde orthopedagogiek en promoveerde in 2000 aan de VU op de identiteit van christelijke scholen. Zij  was zeven jaar werkzaam als adviseur bij de Besturenraad, de belangenbehartiger en dienstverlener voor christelijke scholen. Zij adviseerde en ondersteunde besturen en schoolleiders over kwaliteitszorg en bestuurlijke vernieuwing. Sinds 2007 is zij stafmedewerker bij  bij de Onderwijsraad en heeft als speciale aandachtsgebieden: kinderopvang, voorschoolse periode en basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

 

 

 

 

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat