Bestuur

Dr. Eppo Bruins, voorzitter
Eppo Bruins (1969) is directeur van Technologiestichting STW, daarvoor werkte hij als leidinggevende en onderzoeker in de natuurkunde aan diverse Nederlandse universiteiten en het Amerikaanse onderzoeksinstituut MIT. Naast zijn werk bij STW is hij voorzitter van de oudstenraad van een Baptistengemeente. Bruins studeerde natuurkunde en promoveerde in 1995 aan de Universiteit van Utrecht.

 

Ing. Stef Heerema
Stef Heerema (1966) leidde elf jaar lang zijn ingenieursbureau en heeft gewerkt in complexe high tech omgevingen (Fokker, Urenco, Cordis). Hij werkte anderhalf jaar in het buitenland. In 1989 studeerde hij af aan de HTS Vliegtuigbouw. Hij is veelvuldig betrokken geweest bij sport en evangelisatieprojecten. Via zijn onderzoek naar zoutformaties zet hij de zondvloed weer op de kaart.

 

Mr. Ida Zetstra  

Ida Zetstra studeerde rechten aan de universiteit van Groningen en volgde een MBA opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit. Sinds 2008 is zij werkzaam als strategisch projectleider bij de provincie Utrecht.

  

Prof. dr. Chris Kruse

Chris Kruse (1952) studeerde organische een medische chemie aan de Universiteit van Leiden. Hij promoveerde in 1978. Sinds 1981 is hij werkzaam bij Solvay Pharmaceuticals, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe medicijnen op het gebied van de pscyhiatrie. Daarnaast is hij sinds 1997 bijzonder hoogleraar Geneesmiddelenonderzoek bij het Swammerdam Institute for Life Sciences aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Dr. Marja Vreugdenhil

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat