Ons team

ForumC-middel-9021

Fotografie: Arien Lam

 

Dr. Ir. Cors Visser (directeur)

Cors ViForumC-middel-9031sser (1976) is een van de initatiefnemers van de oprichting van ForumC en werd vervolgens de eerste directeur. Daarvoor werkte hij drie jaar als directeur bij het christelijk studiecentrum ICS. Cors Visser rondde in 2013 zijn proefschrift af over de houding van evangelicalen ten opzichte van de civil society. Bekijk zijn publicaties

Cors is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

Alie Meyvogel (Secretariaat)

ForumC-middel-9075Alie Meyvogel (1954) is bij ForumC medewerker secretariaat en werkt twee dagen, meestal op maandag en donderdag. Per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is zij altijd bereikbaar. Eerder was zij onder andere werkzaam als officemanager bij een bovenschools management voor een aantal reformatorische basisscholen.

Ook is ze actief als freelancer voor organisaties die - tijdelijk - behoefte hebben aan dienstverlening op het gebied van ontwikkeling, ondersteuning of organisatie. Zie ook www.meyvogel.nl

 


Drs. Floris Spronk (Redacteur Geloof en Wetenschap)

ForumC-middel-9047Floris Spronk (1987) is redacteur (vrijwillig) van de website Geloofenwetenschap.nl. Hiervoor werkte hij als projectmedewerker geloof en wetenschap bij ForumC. In 2012 rondde hij aan de UvA de master New Media and Digital Culture af. Naast ForumC werkt hij bij het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

 

 

 

 

 

Drs. Ab Flipse (redacteur en adviseur)

ForumC-middel-9064Ab Flipse (1977) is als redacteur en adviseur betrokken bij het programma  Geloof & Wetenschap. Aankomend voorjaar promoveert hij aan de Vrije Universiteit op een historisch onderzoek over ‘Natuurwetenschap en geloof in Nederland, 1880 - 1940'. In 2003 is hij afgestudeerd in de natuurkunde. Daarna legde hij zich toe op filosofie en wetenschapsgeschiedenis en publiceerde onder meer een monografie over de geschiedenis van de faculteit Natuurkunde van de VU. Zie ook zijn website. Hij is meestal aanwezig op donderdag. Naast ForumC werkt hij als universiteitshistoricus aan de VU.

 

 

 

 

Anneloes van Beesten (communicatie adviseur en redacteur)

ForumC-middel-9051Anneloes van Beesten - De Vries (1982) was deelnemer van de stuurgroep die ForumC oprichtte en werd daarna communicatie adviseur van ForumC. Ze is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie  van het algemene marketing en communicatiebeleid van ForumC. Ze leidt campagnes voor en werkt als redacteur en adviseur mee aan debatten en projecten als Durf te denken, Test of FAITH en websites. Haar werkdagen zijn maandagochtend, dinsdag en donderdag.

 

 

 

 

 

Elias de Bruijne (administratie en redactie)

ForumC-middel-9069Elias de Bruijne (1987) is administratief medewerker en redacteur van onder meer de website en Inforum. In 2012 is hij afgestudeerd als cultuurhistoricus. Elias is aanwezig op donderdag.

 

 

 

 

 

 

 

Dianne Nolen (projectmedewerker Durf te denken)

Dianne NolenDianne Nolen (1991) is vrijwillig projectmedewerker bij Durf te denken. Tevens is ze projectleider van een onderzoek naar het onderwijs over geloof en wetenschap op christelijke middelbare scholen. Naast deze werkzaamheden studeert ze momenteel Geneeskunde in Rotterdam en theologie in Ede. Er is niet een vaste dag waarop zij aanwezig is.

 

 

 

 

 

 

Jael van der Woude (Projectmedewerker Durf Te Denken en Test of FAITH)

 

 Jael van der Woude (1991) is vrijwillig projectmedewerker bij Durf te denken. Tevens is ze projectmedewerker van Test of FAITH. Naast deze werkzaamheden is ze docent Biochemie op de universiteit van Utrecht. Ze studeerde diergneeskunde in Utrecht. Jael is meestal op donderdag aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat