Netwerk Christen Juristen

Het Christen-Juristennetwerk van ForumC heeft als doel juristen en studenten rechtsgeleerdheid de mogelijkheid te bieden tot onderling contact en raadpleging en tot bezinning op de verhouding tussen christelijk geloof, recht, ethiek, samenlevingsvraagstukken en vakbeoefening in de meest brede zin van het woord. Het netwerk telt op dit moment ongeveer 100 leden.

 

Voor wie?

Het lidmaatschap van het netwerk staat open voor studenten en afgestudeerden aan een faculteit rechtsgeleerdheid en ook voor afgestudeerden in het kerkrecht. Voor alle beroepen dus: rechter, advocaat, officier van justitie, bedrijfsjuristen, notariaat, fiscalisten en ook zij die niet (meer) in typisch juridische functies werkzaam zijn.

 

Activiteiten

  • jaarlijkse Paul Scholten studieochtend
  • incidentele medewerking bij publicaties
  • ondersteuning van vakcursussen en literatuurlijsten voor studenten

 

Contributie

De contributie is 35 euro per jaar, voor studenten 15 euro. Voor dit bedrag ontvangt u jaarlijks een adressenboekje met informatie van alle leden en kunt u gratis deelnemen aan het jaarlijkse symposium (incl. uitgebreide syllabus) en studiebijeenkomsten.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat