Netwerk Christen Natuurwetenschappers

Momenteel is het Netwerk van Christen Natuurwetenschappers niet actief. Momenteel hebben we geen Netwerk-coordinator(en).  Hiernaar zijn we wel hard op zoek. We hebben de intentie het netwerk nieuw leven in te blazen. Dus als je geïnteresseerd bent ontvangen we graag je gegevens via onderstaand mailadres. Wanneer er genoeg potentiële deelnemers zijn, zullen we proberen het netwerk opnieuw op te starten.

 

Hieronder zijn de doelstellingen van het netwerk te vinden, en een kleine indruk van het de werkwijze van het netwerk in de afgelopen jaren.

 

Wat willen we?

Het doel van het Netwerk is om samen na te denken en te discussiëren over de relatie tussen geloof en natuurwetenschappen en over hieraan gerelateerde onderwerpen uit de wetenschapsfilosofie. Een van de vele vragen die ons bezighouden is: 'Hoe komt het toch dat wetenschap en geloof vaak als twee uitersten worden beschouwd en hoe gaan we daar zelf mee om?'

 

Wat doen we?

Het eerste half jaar hebben we een basis gelegd door het boek 'Geloof en natuurwetenschap' van Alister McGrath te bestuderen. Vanaf nu komen er meer specifieke thema's aan de orde. We discussiëren over wetenschapsfilosofie, over actuele thema's en meer praktische vragen rondom ethiek. Zo willen we elkaar stimuleren om onze plek in deze maatschappij als christelijke wetenschappers in te nemen.


Netwerk-coordinator(en) gezocht!

We zijn op zoek naar nieuwe mensen om het Netwerk te coordineren. Lijkt het jou wat om onderwerpen te verzinnen, taken te verdelen en de gang van het netwerk in de gaten te houden? Vraag vrijblijvend meer info aan bij Els en Bernike via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat