Kunstenaars

Kees Aalbers

hij houdt je vast

Kees Aalbers is een beeldend kunstenaar en scenarioschrijver. Zijn werk kan getypeerd worden als impressionistisch met hier en daar surrealistische trekken. Hij maakt Bijbelse schilderijen en portretten.

Henk Pietersma

folgje myHenk Pietersma maakt autonome tekeningen, schilderijen en objecten. Zijn werk kenmerkt zich door een groot gevoel voor schoonheid van vorm en kleur. Grafische, tekenachtige en schilderkunstige elementen gaan in zijn werk samen. De Bijbel is voor Henk Pietersma een belangrijke inspiratiebron. Tegen deze achtergrond houdt hij ook spreekbeurten en lezingen.

Marine Art

Robert Edgar MurkRobert Edgar Murk is maritiem kunstschilder. Zijn eerste liefde was de zee en de grote zeilschepen (Tall Ships) zoals deze tijdens Amsterdam Sail of Delfsail te bewonderen zijn. Daarna volgde de bruine vloot, botters, schokkers, hoogaarzen enz. Sinds enige jaren werkt hij aan een reeks havengezichten van de voormalige Zuiderzeehavens. Ook maakte hij veel scheepsportretten van de historische Holland-Amerika Lijn vloot en de Kon. Rotterdamsche Lloyd.

Atelier Gootjes

Atelier gootjesAtelier Gootjes is het beeldende kunst atelier van Jan Pieter en Ludie Gootjes. Zij maken beelden, schilderijen en sieraden. Voor de Reijer Hooykaasaward maakte Jan Pieter de Jacobsladder.

 

 

Marjan Beuker

Marjan Beuker

Marjan Beuker is gefascineerd van water en gebruikt water of de beeldelementen hiervan in haar werk. Hierbij kun je denken aan zweven, doorzichtigheid, vertekening, weerspiegeling, beweging en herhaling. "Ik zet mensen graag op het verkeerde been."

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat