vacatures

Vacature voorzitter & bestuurslid ForumC

vacature bestuursledenVanwege het vertrek van Eppo Bruins als voorzitter (i.v.m. zijn benoeming als lid van de Tweede Kamer) is ForumC op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarnaast is in september een bestuurslid aftredend, na de maximale termijn van zes jaar.

Lees meer...

Communicatiemedewerker Durf te denken (vrijwilliger)

ForumC wil met het programma Durf te denken christenstudenten uitdagen om na te denken over ‘grote vragen’ die gaan over God, mens en wereld. ForumC vindt het belangrijk dat jonge gelovigen weten hoe ze hun geloof kunnen combineren met de wereld en cultuur waarin ze leven. Daarom heeft ForumC het programma Durf te denken ontwikkeld, waarin studenten (of andere jonge gelovigen en hun ouders) de betekenis en relevantie ontdekken van het christelijk geloof in de wetenschap en cultuur. 

 

Lees meer...

Afstuderen bij ForumC op het thema 'Beschaving'

zoekjenogeenplek

ForumC biedt WO-studenten de kans op een afstudeerplek. We hebben plaats voor een talent die bij ForumC op het thema 'Beschaving' komt afstuderen. Zoek jij nog een plek?

Lees meer...

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat