vacatures

ForumC zoekt twee nieuwe bestuursleden

Wie investeert tijd en ideeën in de geloofwaardigheid van het christelijk geloof in wetenschap en samenleving?

In verband met het reguliere aftreden van twee bestuursleden is ForumC, forum voor geloof, wetenschap en samenleving op zoek naar twee nieuwe bestuursleden: een penningmeester en een bestuurslid algemene zaken.

Lees meer...

Coördinator Durf te denken-conferentie (vrijwillig of stage)

ForumC wil met het programma Durf te denken christenstudenten uitdagen om na te denken over ‘grote vragen’ over God, mens en wereld. ForumC vindt het belangrijk dat jonge gelovigen weten hoe ze hun geloof kunnen combineren met de wereld en cultuur waarin ze leven. Daarom heeft ForumC het programma Durf te denken ontwikkeld, waarin studenten (of andere jonge gelovigen, slimmeriken en hun ouders) de betekenis en relevantie ontdekken van het christelijk geloof in de wetenschap en cultuur.

Lees meer...

Communicatiemedewerker Durf te denken (vrijwilliger)

ForumC wil met het programma Durf te denken christenstudenten uitdagen om na te denken over ‘grote vragen’ die gaan over God, mens en wereld. ForumC vindt het belangrijk dat jonge gelovigen weten hoe ze hun geloof kunnen combineren met de wereld en cultuur waarin ze leven. Daarom heeft ForumC het programma Durf te denken ontwikkeld, waarin studenten (of andere jonge gelovigen, slimmeriken en hun ouders) de betekenis en relevantie ontdekken van het christelijk geloof in de wetenschap en cultuur. 

Lees meer...

Afstuderen bij ForumC

ForumC biedt WO-studenten de kans om een afstudeeronderzoek binnen een expertgroep van ForumC uit te voeren. Heb je een interessant thema of vraagstuk met als raakvlak het christelijk geloof, samenleving en wetenschap. Neem dan met ons contact op. Wie bieden jou facilitaire en inhoudelijke ondersteuning en een stagevergoeding.

 

E-mail voor contact over stages en afstuderen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat