vacatures

Gezocht: onderzoeker 40 jaar reflectie geloof en wetenschap

Dit jaar bestaat ons kwartaaltijdschrift Radix 40 jaar. Dat is een heugelijk feit. We vieren dat uiteraard met aanbiedingen en mooie artikelen voor abonnees, maar daarnaast willen wij met (oud)redactieleden, lezers en overige betrokkenen op een andere manier bij het 40-jarig jubileum stil staan. Wij gaan onderzoek doen naar 40 jaar Radix.  Denk aan het in kaart brengen van de oorsprong, ontwikkelingen en toekomstverwachting van de reflectie op geloof en wetenschap. 

Lees meer...

Webredacteur geloof en wetenschap (vrijwilliger)

Voor onze website geloofenwetenschap.nl online is ForumC op zoek naar een webredacteur die nieuwsberichten over geloof en wetenschap kan schrijven en redigeren. Het gaat om een vrijwilligersfunctie van ca. 5 - 8 uur per week. Heb jij een journalistieke achtergrond en affiniteit met het thema geloof en wetenschap? Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afstuderen bij ForumC

ForumC biedt WO-studenten de kans om een afstudeeronderzoek binnen een expertgroep van ForumC uit te voeren. Heb je een interessant thema of vraagstuk met als raakvlak het christelijk geloof, samenleving en wetenschap. Neem dan met ons contact op. Wie bieden jou facilitaire en inhoudelijke ondersteuning en een vergoeding van €150 euro per maand.

 

E-mail voor contact over stages en afstuderen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat