vacatures

Coördinator Durf te denken-conferentie (vrijwillig of stage)

ForumC wil met het programma Durf te denken christenstudenten uitdagen om na te denken over ‘grote vragen’ over God, mens en wereld. ForumC vindt het belangrijk dat jonge gelovigen weten hoe ze hun geloof kunnen combineren met de wereld en cultuur waarin ze leven. Daarom heeft ForumC het programma Durf te denken ontwikkeld, waarin studenten (of andere jonge gelovigen, slimmeriken en hun ouders) de betekenis en relevantie ontdekken van het christelijk geloof in de wetenschap en cultuur.

Lees meer...

Communicatiemedewerker Durf te denken (vrijwilliger)

ForumC wil met het programma Durf te denken christenstudenten uitdagen om na te denken over ‘grote vragen’ die gaan over God, mens en wereld. ForumC vindt het belangrijk dat jonge gelovigen weten hoe ze hun geloof kunnen combineren met de wereld en cultuur waarin ze leven. Daarom heeft ForumC het programma Durf te denken ontwikkeld, waarin studenten (of andere jonge gelovigen, slimmeriken en hun ouders) de betekenis en relevantie ontdekken van het christelijk geloof in de wetenschap en cultuur. 

Lees meer...

Onderzoeker 40 jaar reflectie geloof en wetenschap

Dit jaar bestaat ons kwartaaltijdschrift Radix 40 jaar. Dat is een heugelijk feit. We vieren dat uiteraard met aanbiedingen en mooie artikelen voor abonnees, maar daarnaast willen wij met (oud)redactieleden, lezers en overige betrokkenen op een andere manier bij het 40-jarig jubileum stil staan. Wij gaan onderzoek doen naar 40 jaar Radix.  Denk aan het in kaart brengen van de oorsprong, ontwikkelingen en toekomstverwachting van de reflectie op geloof en wetenschap. 

Lees meer...

Webredacteur geloof en wetenschap (vrijwilliger)

Voor onze website geloofenwetenschap.nl online is ForumC op zoek naar een webredacteur die nieuwsberichten over geloof en wetenschap kan schrijven en redigeren. Het gaat om een vrijwilligersfunctie van ca. 5 - 8 uur per week. Heb jij een journalistieke achtergrond en affiniteit met het thema geloof en wetenschap? Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer artikelen...

  1. Afstuderen bij ForumC
 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat