vacatures

ForumC zoekt twee nieuwe bestuursleden

Wie investeert tijd en ideeën in de geloofwaardigheid van het christelijk geloof in wetenschap en samenleving?

In verband met het reguliere aftreden van twee bestuursleden is ForumC, forum voor geloof, wetenschap en samenleving op zoek naar twee nieuwe bestuursleden: een penningmeester en een bestuurslid algemene zaken.

Lees meer...

Webredacteur geloof en wetenschap (vrijwilliger)

Voor onze website www.geloofenwetenschap.nl is ForumC op zoek naar een redacteur die opinieartikelen redigeert en plaatst. Het gaat om een vrijwilligersfunctie van ca. 1 uur per week. Kun je goed schrijven en heb je affiniteit met het thema geloof en wetenschap? Neem dan contact op met Cors Visser via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Afstuderen bij ForumC

ForumC biedt WO-studenten de kans om een afstudeeronderzoek binnen een expertgroep van ForumC uit te voeren. Heb je een interessant thema of vraagstuk met als raakvlak het christelijk geloof, samenleving en wetenschap. Neem dan met ons contact op. Wie bieden jou facilitaire en inhoudelijke ondersteuning en een stagevergoeding.

 

E-mail voor contact over stages en afstuderen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
 
Nieuwsbrief
avcilar evden eve nakliyat beylikduzu evden eve nakliyat sisli evden eve nakliyat bahcelievler evden eve nakliyat umraniye evden eve nakliyat goztepe evden eve nakliyat